вторник, 26 февраля 2019 г.

Сливове варення


Інгрідієнти:
1. Сливи - 1 кг;
2. Цукор - 1 кг.

Приготування:
1. Плоди слив потрібно помити і покласти в глибоку ємкість. Потім обливаємо їх кип’яченою водою і відразу холодною, щоб зняти шкірку.
2. Видаляємо кісточки та пересипаємо сливи цукром, щоб віддали сік.
3. Після чого ставимо на вогонь та доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і даємо охолонути.  Потім знову доводимо масу до кипіння і охолоджуємо.
4. Сливи мають бути майже прозорими, а саме варення густим. Гарячим його розливаємо в баночки і закриваємо

Комментариев нет:

Отправить комментарий